Yliopistokatu 40
FIN-90570 OULU
+358-40-753 3486
oh8ta at oh8ta dot fi

Postituslistat

oh8ta-lista at oulu dot fi

Oh8ta-lista on tarkoitettu jäsenten ja muiden Oulun seudun radioamatöörien yhteydenpito- ja tiedotuslistaksi. Keskustelu usein rönsyilee muihinkin aiheisiin, mutta pääsääntöisesti keskustelun tulisi pyöriä radioharrasteen ympärillä.

Listalle liitytään, siltä poistutaan ja tehdään muutkin listan käyttöön liittyvät asetukset osoitteessa http://lists.oulu.fi/mailman/listinfo/oh8ta-lista.

oh8ta-leiri at oulu dot fi

Oh8ta-leiri on tarkoitettu kesäleirin järjestämiseen liittyvän sähköpostiliikenteen hoitamiseen. Jos olet kiinnostunut kesäleirin järjestämiseen liittyvistä asioista, liity tälle listalle.

Teknisen muodollisuudet hoidetaan osoitteessa http://lists.oulu.fi/mailman/listinfo/oh8ta-leiri.

oh8ta-bulk at oulu dot fi

Oh8ta-bulk -lista oli tarkoitettu kaikkeen keskusteluun, hupaisten ja vähemmän hupaisten juttujen ja kiertokirjeiden lähettelyyn, ja yksinkertaisesti kaiken sen syltyn suoltamiseksi, mitä varsinaisella postituslistalla ei ole tarkoitusta tehdä. Lista on käytön puutteen vuoksi lopetettu asiaankuuluvin menoin.

oy.kerhot.oh8ta

Oy.kerhot.oh8ta -uutisrymä on tarkoitettu radiokerhon toiminnoista informoimiseen ja radiokerhon toimintaan liittyvään keskusteluun. Ryhmä ei ole kovin aktiivisessa käytössä, mutta se kannattaa silti tilata.